TAIKE-taulustot kokonaisuudessaan siirtyneet Kajolle

TAIKE-kommunikointitaulustot siirtyivät huhtikuun 2021 alussa Kehitysvammaliiton Tikoteekilta Kajo Apuvälineet ry:n hallintaan.

TAIKE-taulustot kehitettiin tukemaan erityisesti vuorovaikutteista keskustelua. Vuosikymmenen aikana TAIKE-perhe on kehittynyt, päivittynyt ja muuntunut uusien versioiden myötä yhä paremmin puhevammaisia ihmisiä palvelevaksi kokonaisuudeksi.

TAIKE-tauluston alustaohjelmana toimii Boardmaker with Speaking Dynamically Pro -kommunikointiohjelma ja 3.0 version alustana Communicator 5 -kommunikointiohjelma. Boardmaker päivittyi loppuvuodesta 2020 uuteen Boardmaker 7-versioon, jonka ominaisuudet eivät kaikilta osin tue TAIKEa. Tauluston siirto Grid-alustalle on tärkeää, mutta Kehitysvammaliiton Tikoteekissa ei ole riittäviä resursseja siirron toteuttamiseen. Siksi halusimme taata tauluston tulevaisuuden ja siirtää sen osaaviin käsiin uudelle omistajalle.

Jatkossa TAIKEn tilaukset osoitetaan siis Kajolle: info@kajo.fi

Teksti: Tikoteekin johtaja Eija Roisko | Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).