Uusia verkkopalveluita

Uusi verkkopalvelu arkea helpottamaan

What Matters to Me on verkkopalvelu, joka on kehitetty helpottamaan vammaisten ihmisten arkea. Tällä nettipalvelulla voi kuvata yksilölliset tarpeensa ja palveluissa huomioon otettavat asiat. Sovelluksen avulla voi antaa tiedot helposti esimerkiksi avustajille ja muille palveluntuottajille. Profiiliin voi tehdä useita erilaisia tarvekuvauksia eri tilanteita varten ja muokata tietoja milloin tahansa.

Sovellus voi helpottaa monen puhevammaisen ja toimintarajoitteisen henkilön asiointia ja tiedon välittämistä asiointitilanteissa esim. matkustellessa tai muissa uusissa ympäristöissä. Sivuilla on esimerkkejä tilanteista ja lyhyitä videohaastatteluja palvelun käyttäjiltä. Tarvekuvauksen voi liittää myös Vammaiskorttiin QR-koodilla, jolloin tieto on sitä kautta helppo myös itse esittää haluamissaan tilanteissa. Palvelu toimii myös englanniksi.

Palvelu on maksullinen. Käyttäjä saa puolen vuoden maksuttoman kokeilun.

Lue lisää palvelun suomenkielisiltä sivuilta (whatmattersme.com)

Uusi Smäly-sivusto helpottaa digitaalista lukemista ja kirjoittamista

Dateron julkaiseman uuden sivuston tarkoituksena on helpottaa digitaalista lukemista ja kirjoittamista. Smäly-sivustolta löydät ohjeita, miten oikeilla asetuksilla voit helpottaa lukemista ja kirjoittamista. Ohjeet koskevat maksuttomia ratkaisuja. Valikoista löydät sen toiminnon johon haluat apua, ja alavalikosta käyttämääsi laitetta koskevat asetukset.

www.smaly.fi

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).