Kevään uusia tuotteita

Taskuversio asioimiskansiosta avattuna

Taskuversio asioimiskansiosta!

Papunetista voi nyt tulostaa asioimiskansiosta tehdyn taskuversion. Taskuversion sivut tulostetaan, laminoidaan ja liitetään yhteen niin, että sen voi kasata taskukokoon. Papunetista löytyy kokoamisohjeet sekä videona että kuvallisena pdf-tiedostona.

Aikuisten EnsiPOLKU

Tikoteekin EnsiPOLKU-kommunikointikansiosta on saatavilla nyt myös aikuisille käyttäjille suunnattu versio. Kansio on tarkoitettu käytettäväksi vaikeasti puhe-, liikunta- ja näkövammaisten aikuisten kanssa. Kansiossa käytetään auditiivisen askelluksen menetelmää. Kansion hinta on 90 € ja sitä voi tilata Opikkeesta

Evantialta uusia Pro-taulustoja

Evantia 360° Junior Pro Päiväkoti -taulusto on sähköinen kommunikoinnin apuväline, joka on erityisesti suunnattu varhaiskasvatuksen ammattilaisten työvälineeksi. Tauluston avulla ammattilainen voi helposti kuvittaa viestiään sekä rohkaista lapsia osallistumaan keskusteluun. Taulusto toimii ChatAble Suomi -kommunikointisovelluksessa. Myyntiin on tulossa myös Junior Pro Alakoulu -taulusto. Lisätietoja Evantian verkkosivuilta.

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).