Neuvontapalvelut ammattilaisille ja lähi-ihmisille

Tikoteekin asiantuntijat Annakaisa Ojanen, Anna Juhász, Taro Katajisto ja Virpi Yiannakou esittelevät kommunikoinnin apuvälineitä ja neuvovat ammattilaisia ja lähi-ihmisiä.Tikoteekin asiantuntijat Annakaisa Ojanen, Anna Juhasz, Taro Katajisto ja Virpi Yiannakou esittelevät kommunikoinnin apuvälineitä ja neuvovat ammattilaisia ja lähi-ihmisiä.

Varaamalla ajan ammattilaiset ja lähi-ihmiset voivat tulla Kehitysvammaliiton Tikoteekkiin tutustumaan kommunikoinnin ja tietokoneen käytön apuvälineisiin. Perinteisten puhelaitteiden lisäksi meillä on esillä Suomessa käytössä olevat kommunikointisovellukset ja tietokoneen ohjainratkaisut kuten painikkeet, päähiiret, katseohjaus. Tikoteekissa voit tutustua myös eri tahojen tuottamiin valmiisiin suomenkielisiin sisältöihin. Lisäksi on nähtävillä Tikoteekin omien kommunikointikansioiden lisäksi Ruskiksen, Evantian ja Kipinäkeskuksen kansioita.

Kehitysvammaliiton Tikoteekissa ei tehdä kommunikoinnin apuvälinearviointeja tai suosituksia, mutta tarvittaessa asiakasta, lähi-ihmisiä ja ammattilaisia neuvotaan miten apuvälinepalveluita saa.

Tiedustelut ja ajanvaraukset: suunnittelija Anu Sallinen tai 09-34809370.
Lisätietoja (www.tikoteekki.fi)

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).