HYP-käynnistäjäkoulutusvideo ryhmille

HYP-käynnistäjäkoulutus on nyt saatavilla myös videomuodossa. Kouluttajina ovat Tikoteekin asiantuntijat Kaisa Martikainen ja Katja Burakoff. Koulutusvideo katsotaan USB-muistitikulta. Videon näyttäminen tietokoneelta koulutusryhmälle edellyttää datatykkiä tai vastaavaa sekä hyvää äänentoistoa (esim. erilliset kaiuttimet).

Videokoulutus kestää 3 tuntia keskusteluineen ja 15 minuutin taukoineen (kohdassa 1h20 min). Koulutus edellyttää, että tilaisuudella on vetäjä, joka määrittää mm. keskustelujen pituuden esityksen aikana. Videokoulutus ei sisällä muuta HYP-materiaalia, vaan tilaaja voi tulostaa HYP-oppaan Papunet-sivustolta.

Huomioivan yhdessäolon malli (HYP) antaa sysäyksen yhdessäoloon vuorovaikutuksessa paljon tukea tarvitsevien ihmisten kanssa. HYP-koulutus on tarkoitettu vaikeasti puhevammaisten ihmisten yhteisöjen työntekijöille, jotka haluavat käynnistää HYP-mallin käytön yhteisössään. Koulutuksessa käydään läpi HYP-mallin tausta-ajatusta, materiaaleja, jakson suunnittelemista ja totuttamista yhteisössä. Lue lisää HYP-mallista Tikoteekin sivuilta.

Hinta: Videokoulutuksen hinta on 450 €
Tilaukset: Videokoulutus tulee tilata noin kuukausi ennen suunniteltua koulutuksen ajankohtaa. Video on katseltavissa USB-tikulta viikon ajan. USB-tikku on kopiosuojattu ja ajastettu. Tilaukset osoitteesta tikoteekki@kvl.fi

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).