Videouutuuksia Youtubessa

Uudet videot Paputuubi-kanavalla

Tutustutaan!

Kouluun on tullut uusi työntekijä. Kuka hän mahtaa olla? Mitä kiinnostavaa voisimme häneltä kysyä? Lähde mukaan katsomaan, millaista on tutustua uuteen ihmiseen. Puheen lisäksi videolla jutellaan ilmein, elein ja myös kommunikointiohjelman sekä kuvien tuella. Katsotaan, miten oppilaat pääsevät mukaan tähän hauskaan yhteiseen juttuun.

Poika, joka alkoi nauttia yhdessäolosta

Videolla AAC-ohjaaja Janette Kotonen Valteri-koulu Ruskikselta kertoo, miten hän hyödyntää Voimauttavaa vuorovaikutusta omassa työssään. Lisäksi Janette kertoo yhden koulun oppilaan tarinan kautta, miten Voimauttava vuorovaikutus on vaikuttanut yhdessäoloon ja elämänlaatuun.

Jätkät heittää läppää

Höpöttäminen ja muu vapaamuotoinen keskustelu ovat monille itsestään selviä ja arkipäiväisiä asioita. Mutta millaista on jutella kaverin kanssa kommunikointiohjelman tuella? Tikoteekki on julkaissut videon, jossa Valteri-koulu Ruskiksen oppilaat heittävät läppää ja hauskaa riittää!

Uusia perehdytysvideoita Paputuubissa

Voimauttava vuorovaikutus – mitä, miksi ja miten (51:58 min)

HYP – mikä, miksi ja miten (2:59 min)

Uudet videot Tikotuubi-kanavalla

Tikotuubiin on kerätty kymmeniä lyhyitä ohjevideoita. Tutustu uusiin ohjevideoihin Boardmakerin käytöstä.

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).