Lasten SähköSANOMA kommunikoinnin harjoitteluun

Tikoteekin uusi Windows-laitteilla toimiva Lasten SähköSANOMA -taulusto on tarkoitettu lapsille, jotka ovat aloittamassa kommunikointiohjelman käytön harjoittelua. Lasten SähköSANOMA on rakennettu Speaking Dynamically Pro -kommunikointiohjelmalla. Se toimii yhdessä Tikoteekki-taivuttimen ja Bitlips-puhesynteesiohjelman kanssa tai vaihtoehtoisesti DialoQ Taivuttimen kanssa. Viesti muodostetaan sana sanalta ja taivutin muokkaa puheen sujuvaksi suomeksi.

Aloitus-sivu

 

Oma huone -sivu

Lasten SähköSANOMAN jokaisella sivulla on sekä eri sanaluokkien sanoja lauseiden muodostamista varten että valmiita ilmaisuja. Aihealueita on kymmenen. Sanasto on jaoteltu eri paikoissa tapahtuviin keskusteluihin. Sanasto vastaa pienen lapsen käyttämiä sanoja kommunikoinnin aloitusvaiheessa.

 

Lasten SähköSANOMA sisältää myös tarinankerronta-osion, jossa voi tehdä erilaisia tarinoita ja lopuksi tulostaa tarinan.

 

Lasten SähköSANOMA -tuotepakettiin sisältyy myös kommunikointikansio, jonka sivut on tulostettu vedenkestävälle paperille. Kansion sisältö vastaa sähköisen tauluston sisältöä.

Tuotetta voi tilata Tikoteekista. Lisenssihakemuslomake löytyy sivun oikeasta palkista.Tuotepaketti sisältää muistitikun lisäksi tulostetun käyttöoppaan ja vedenkestävälle paperille tulostetun kommunikointikansion. Muistitikussa on SähköSANOMA-taulusto, Tikoteekki-taivutin, kommunikointikansion sivut, käyttöopas. Hinta: 80 €

Tämän vuoden aikana Lasten SähköSANOMasta on tulossa myös Communicator 5:een tehty versio.

Lisätietoja:
asiantuntija, puhevammaisten tulkki Virpi Yiannakou puh.09-34809313, virpi.yiannakou(at)kvl.fi
avustavan tietotekniikan asiantuntija Marina Green-Järvinen,
puh. 09-34809301, marina.green-jarvinen(at)kvl.fi

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).