Sillalla-seminaari 2016

Seuraava Sillalla-seminaari poikkeaa ainakin yhdessä asiassa aikaisemmista. Seminaari pidetään tällä kertaa Helsingissä, Paasitornissa. Kannattaa jo varata päivät 4.-5.2.2016 kalenteriin!

Pääluennoitsijat Dr Janice Murray ja professori Juliet Goldbart tulevat Englannista, Manchester Metropolitanin yliopistosta.  Heidän aiheitaan tulee olemaan AAC-käyttäjien luki- ja kirjoitustaitojen tukeminen, tarkkaavaisuuden ja muistin merkitys kommunikoinnissa, kommunikoinnin kuntoutuksen strategiat sekä AAC-käyttäjät internetissä ja sosiaalisessa mediassa.

Lukuisissa muissa sessioissa kuullaan kokemuksia kommunikoinnin apuvälineistä ja yhteisön ohjauksesta sekä saadaan tietoa uusiutuvasta lainsäädännöstä ja alan tutkimuksesta.

Sillalla-seminaarin ohjelma julkaistaan syksyllä 2015. Sillalla kokoaa yhteen alan asiantuntijat niin sosiaali-, terveys- kuin opetussektoriltakin. Yhdessä teemme vuoden 2016 seminaarista unohtumattoman ja ainutlaatuisen!

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).